Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autor pan Mrázek postavil svůj článek na tvrzení, že podle dvou průzkumů veřejného mínění (Stem/Mark a  Phoenix research)  průjezd amerických vojáků nevadí většině obyvatel ČR, ale že prý podle třetího průzkumu (SANEP) zase většina Čechů (58,4%) s průjezdem Američanů nesouhlasí !!!

Trochu se mi to tvrzení třetího průzkumu nezdálo. Sice vím, že průzkumy jsou občas trochu cinklé podle přání objednavatele... Ale že by si průzkumníci dovolili lhát až tak, že pravdu úplně otočí (např. že KSČM  chce volit většina obyvatel), to si tady ještě žádný průzkum netroufl (ani ten, který si komunisti zaplatili sami). 

A jelikož souhlasím s autorem článku aspoň v tom, že je třeba nežrat každému všechno, co se mu snaží zašroubovat do hlavy, tak jsem se na ten třetí průzkum podíval... a zjistil jsem (a že to ani nepřekvapilo), že pan Mrázek  si výsledky třetího průzkumu trochu upravil... protože i v tom třetím průzkumu je výsledek obdobný jako v těch předcházejících, tj. že s průjezdem Američanů více obyvatel souhlasí, než nesouhlasí!!! :o))

Prolétl jsem si i jiné články pana Mrázka.. a bylo mi hned jasno. 

Náklonnost k Rusku kouká z mnoha jeho článků jak sláma z bot. 

Je např. až komické, jak si pan Mrázek selektivně vyzobává to, co se mu hodí do jeho  proruského pohledu. Jak například nenapíše ani řádku proti Moskvě v její roli na konfliktu při odtrhávání kusů území Ukrajiny ve prospěch Ruska, ale proti vládě z Kyjevu se toho najednou vyhrabe tolik, že na to pět článků nestačí!.  

Takže opět zloděj křičí chyťte zloděje! :o)

A škoda, že si pan Mrázek nepřečte, jak třeba nyní referují ruská média o Česku ohledně průjezdu americké armády. .. že referují tak, aby vznikl v ruských čtenářích dojem, že většina Čechů je proti USA, proti NATO, že demagogicky navozují v ruských čtenářích dojem, že Češi masově protestují proti západním militaristům a imperialistům... a jsou za to zatýkáni atd... o:) .. 

Ale i kdyby si to přečetl... tak by o tom rozhodně nenapsal ani řádek! 

To vím jistě!

1 0
možnosti
JR

J22a83r52a 32R14a19n21k

27. 3. 2015 18:18

Ted uz toho moc nezmuzete, vsude jsou vitani a pokud bude Vyvadilova bunka delat posetilosti, bude zase jen mezinarodni ostuda, jako s klenoty a prekladem anglictiny.....

http://www.stripes.com/news/europe/grateful-lithuanians-greet-us-troops-as-operation-dragoon-ride-gets-underway-1.336207

5 0
možnosti
JM

J93i27ř29í 92M76í36k61a

27. 3. 2015 16:27

No Rusko vyjadřující znepokojení nad blízkou přítomností armády USA a NATO uklidníme tím, že jim budeme medializovat oslavné průjezdy armády USA blízko jejich hranic.

A kdo tomu nevěří je rusofil placený Kremlem. To fakt připomíná svazáckou dobu ještě relativně čerstvě minulou, kdy vše americké bylo špatné, a vše sovětské bylo kjuul. Hlavně nebyl možný jiný názor než ten oficiální. Pokud někdo nechce riskovat vypuknutí světového konfliktu, je dle některých kolaborant, a měl by být souzen, tak v šem se to liší od bolševiků? Tady jsou fakt lidi, kteří chtějí věznit ty, kteří neschvalují ten průjezd konvoje apod. To už si pr*** děláte? :-)

3 6
možnosti
JR

J98a25r87a 55R79a65n75k

27. 3. 2015 18:20

Tak pokud v tom pripade neni pro cely zapadni svet Zemanova pritomnost na tribune vedle Kima, kdy vsichni ostatni evropsti statnici odmitli.....co vic?

4 1
možnosti
Foto

Každá mediální masáž má své ,,dobré" důvody. 8-oMedia mají zajištěnou sledovanost a masírované masy se s nadšením nechávají manipulovat směrem, v daném čase žádoucím. R^Ti pak, kteří o ,,žadoucích směrech" zapochybují, či, nedej bože, mají dokonce i svůj názor, se tak mohou snáze určit, co že jsou vlastně zač.;-€ Že se přitom semelou všichni v širém spektru coby potenciál. nepřítel, až odpad, nehraje roli.:-P Od Semelové s jejími soukmenovci, až po jejich jasné odpůrce. Nakonec, tak si masa žádá, a ta si vždy žádá to, co je ,,žádoucí". Většinou v intencích mediálních masáží. ;-O:-PPerpetum mobile.8-o A funguje. ;-D

2 3
možnosti
Foto

Díky USA se mohou  svobodně vyjadřovat  i osoby mdlého rozumu.  Proto díky USA.R^

10 2
možnosti
FS

Pane Kindl,vždyť už se vyjadřujete.

4 7
možnosti
JH

J75a20n 89H69l96e52d47í36k

27. 3. 2015 15:10

velmi přínosné by bylo požádat USA, aby v ČR  umístily minimálně dvě silné posádky a to z toho důvodu, že my prakticky žádnou armádu nemáme==  těch 20 tisíc žoldnéřů si může Leonid Br.Putinovič dovolit přeplatit==  a když se Leonid Brež.  Putinovič rozhodne, máme do rána tady čtvrt milionu vlezlých Rusáků a vůbec  NIKDO  je už nikdy nevyžene. Protože třetí světový válečný poker skončí totálním požárem planety, a to zřejmě nikdo nebude riskovat.

7 1
možnosti
KS

Doneste pane Kindl na americké velvyslanectví kytičku nebo menší bonbonieru jako výraz díků.

3 4
možnosti
KR

K23a40r89e45l 76R79o16t94t

27. 3. 2015 15:10

Ruský vojáci na Ukrajině, to není cvičení doma, když je to na výsostném území cizího státu. To že neměli distinkce a byli tam v době dovolené znamenalo jen, že jsou opět okupanti, jak mají ve zvyku.

9 2
možnosti
JF

"manifestace vojenské síly a provokace Ruska"??8-o8-o

Človíčku nešťastná, kde jste do dnes spal? Za necelý poslední rok uspořádalo Rusko 12x obrovská, a mimořádná vojenská cvičení od Kaliningradu až po Sachalin!! NATO za tu dobu neuspořádalo ani jedno neohlášené cvičení...

A to nepočítám ruské vojenské provokace po celém světě.

14 1
možnosti
LB

Že si uspořádali cvičení doma je snad dobře. Nebo by ho podle vás měli pořádat jinde?

2 4
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik