Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně tak. Podobné články mají vždy karmu přes třicet, jsem tomu ráda, znamená to totiž, že lidé ve většině vidí věci takové, jaké jsou. Kdyby napsal někdo článek o tom, jak je dobře, že NATO chrání Evropu před Ruskem (i takovému nesmyslu může někdo věřit), bude karma mnohem nižší. Lidé mají zdravý názor; jenže co s ním, to už je horší.

5 10
možnosti
MM

Lidé ve většině čtou blogy na Idnes, ve většině čtou blogy tohoto autora a vůbec ve většině...;-D Iluze jsou někdy nebezpečné a abych vás uvedl do rovnováhy, tak napíšu své přesvědčení, že NATO chrání Evropu před Ruskem!

10 1
možnosti
MM

Krásně zuříte, to se mi líbí. ;-D

7 2
možnosti
Foto

Existuje cosi jako historická zkušenost. Pobaltí bylo anektováno Rudou armádou, Finsko bylo napadeno a na jeho území se vedla válka. Polsko bylo napadeno z druhé strany, než šel Hitler.

Jistě - minulost, ale pokud v současnosti někdo anektuje Krym, pak se asi moc nezměnil.

Takže - díky Bohu za NATO, které jediné je schopno ruskému carovi zatnout tipec.

21 2
možnosti
Foto

Ruský Krym nemohl být Ruskem anektován. To je protimluv.

5 10
možnosti
Foto

Vážený básníku a překladateli , chtěl bych znát Vaše názory , kdyby jste se náhodou narodil na Ukrajině či v Pobaltí .

Já vím , kdyby strejda neměl .....aneb na kdyby se nehraje.:-/

9 2
možnosti
Foto

MU by se pýřila, kdyby jste to takto napsal.

1 4
možnosti
MS

Někteří lidé (například autor tohoto článku, nebo pan Hermánek :-P) nechtějí vidět provokace, kterých se už pár let dopouští Rusko, ať už jde o vzdušný prostor pobaltských republik, nebo výsostné vody Švédska. Taky nechtějí slyšet výhružný tón v rétorice Putina, který se s oblibou vyjadřuje, že bude hájit zájmy ruských menšin kdekoliv v Evropě (rozuměj na Ukrajině a v pobaltských státech). Takže stačí vyprovokovat pár národnostních nepokojů (majstrštyk, zděděný po KGB), a už je zaděláno na problém. :-/

16 5
možnosti
Foto

Šedivá je teorie, zelený strom života. Lodě a letadla USA a SSSR/Ruska se provokují odjakživa a to ostatní je pouze rétorika.

5 6
možnosti
JF

Nádhera, jak na bolševiky působí už jenom sama existence NATOR^:-)Jinak jako obvykle jen plácáte, "Varšavský pakt II"? NATO nikdy nenapadlo svého člena, na rozdíl od Varšavské smlouvy (1956 Maďarsko, 1968 Československo).

15 4
možnosti
Foto

Napadení? S těmi státy byla vedena válka nebo co?

2 6
možnosti
Foto

To mesto se jmenuje Warszawa

1 2
možnosti
MS

Počeštěný název cizích měst se u nás běžně užívá. Nebo snad máte něco proti Kolínu nad Rýnem (Köln), Budyšínu (Bautzen), či Vídni (Wien) ?

3 1
možnosti
Foto

Váš článek vůbec není "mimo cíl". Karma

5 4
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik