Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M41i63l10a96n 82K59e12s55l

29. 7. 2016 22:12

Volby v Americe je cirkus,který nemá s demokracií moc společného tvrdili znalci předem.Bude li hrozit nebezpečí,že prezidentem se stane někdo s vlastní hlavou,který nebude ochoten naslouchat velkým klukům v pozadí budou se dít věci.Na příklad ve volbách,v kterých kandidoval Bush mladší,tak v zemi vyspělé výpočetní techniky nebyli schopni spočítat hlasy a určit vítěze.Co dělat,tak počítali a počítali až to konečně vyšlo podle představ.Teď bylo na počítání ještě brzo a proto se pokusili zbavit Trumpa a kuli pikle jak ho zbavit kandidatury i když byl jasným partajním vítězem.Clintonovou zase tajně její partaj podporovala proti jejímu partajnímu soupeři i když prý se to nesmí.A světe div se-nejsou špatní ti,co to dělali,ale ti co na to přišli.Jak jsme se dozvěděli může za to všudepřítomný,vševědoucí a všemohoucí Putin a jeho zvědové.Co potom čekat od voleb,které ovlivňuje Putin ve prospěch Trumpa.

4 2
možnosti

Tak jsem tady po půlroční karanténě za nekorektní vyjadřování. Musím říci, že po tomhle bahýnku se mi stýskalo. R^

3 1
možnosti

:-).....VIdíte pane autore, na rozdíl od prvního diskutéra, já Vás moc chválím. Je o jen divadlo pro diváky, kteří si myslí, že mohou něco ovlivnit. Mně by se také líbí Trump, ledy by se hnuly, ale myslím si, že to válečnice s krví na rukou vyhraje. R^R^R^

2 5
možnosti

Vite pane Novak, ti divaci prvni utery v listopadu pujdou k urnam a budou volit sveho prezidenta. Osobnost, ktera MUZE hybat svetem Je zapotrebi si to uvedomit.

Skoda, ze nemuzete naslouchat vse ostatni okolo obou kongresu. Je to lepsi, nez kdejaky televizni porad. To divadlo, jak se jevi vam, je rozebirano do posledniho slova. Tam si teprve ten divak dela usudek. Tam ziskava ten ci onen kandidat sve body k dobru. To pisi, abyste to vedel, pane Novaku.

4 1
možnosti

Škoda, že jste zapomněl popsat republikánský kabaret. Stačilo napsat, miluji Doníka pro jeho moudrost a slušnost;-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik