Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Pane Mrázku. Co říkáte na dokument o r. 1968 u nás, který nedávno odvysílala ruská stanice Rossija 1? Je pravdivý?

0 0
možnosti
ZH
PB

...... mňo, bych řek že různý individua vystrkujou rovnou rohy,- viz. blogy jistého autora, kerej podává oficielní stížnosti zaměstnavateli blogera, s jehož názorem bytostně nesouhlasí (v poslední době votevřenej dopis nějakýmu Japoncovi) a požaduje radikální řešení,- tedy urychlenou nápravu světonázoru nebo propuštění ze zaměstnání ! ,- takto sa chová prachvobyčejná svině !

...... úhlavní oponenti "všeho", viz. např. P.Machaček, to sem liská vod srdce, sou z teho cejtit životní zkušenosti, věk, nelibé zážitky, střet s režimem, event. perzekuce atd.atd.,- oproti temu V. Kopřiva si komunismus musí vymyslet, aby měl proti čemu bojovat, ale porád je to normální, byť jízlivej borec, kerej při tem sem-tam "myslí" ! Zkrátka sa tady dá doběla vytočit, vybočit, uvolnit sa,- ...... ale s hnojem, kerej si lásku a pravdu spojil s udavačstvím a existenčně ohrožuje oponenta, nechci mít nic společnýho,- takovým nestoudným bastardem pohrdám !

2 0
možnosti
PK

P20a47v73e61l 77K31r87á24l

7. 8. 2016 22:07

Trefa do vlastní brány,neupravená pravda o Rusku k nám chodí,a spousta lidí ji tu upravuje,tak jako Vy.A vidění světa dle Ruských a proruských médií ji upravuje.A že napíšete speciální blog k napadnutí jiného blogera je jasný příklad,od jakých dob,od kterého režimu a ze které to země se tu ti bonzáci objevují?Proč někoho,kdo má stejné zkušenosti s okupanty,kteří se vracejí po 25 letech k tomu nejhoršímu co jejích země vyprodukovala,nazýváte rusofoby?Rv

2 1
možnosti
LK

Pan Mrázek má pravdu. Naprosto triviální úvaha je prohlášena za vadnou pomocí vyvrácených tvrzení. Není ale neschopnost provést jednoduché srovnání rysem ideologického myšlení? Ideologie brání provést elementární myšlenkovou operaci, kterou dotyčný člověk u jiných témat nebo autorů provádí zcela běžně. Běží o to, že ideologie zablokuje myšlení, a zároveň nastane zablokování reflexe tohoto zablokování. Jinak řečeno, toto zablokování se nesmí stát předmětem myšlení, a musí se jevit jako něco přirozeného. To je hřích ideologie.

Na druhou stranu, vyrovnat se s tím, když jako pan Mrázek vstupuji do veřejného prostoru, prostě musím. Nemohu racionálně počítat s tím, že na mě budou reagovat jenom myslící lidé. To je cena za ten veřejný prostor.

5 0
možnosti
OZ

A ta "pravda o Rusku" je co, prosím? Samotná ruská média a pár jich sleduji se snaží seč mohou, aby pravdu co nejvíc potlačila a překroutila, čest malým výjimkám....

4 2
možnosti
Foto

A o USA nebo o nás? Každý má svou pravdu.

4 5
možnosti
Foto

Vždy záleží na úhlu pohledu a místa odkud se na problematiku díváte.

Jako rusista logicky máte k tomuto národu (a spřízněným) pozitivní vztah.

Nám mířili hlavní tanku na dům a nikdo nevěděl kdy vystřelí (berte to jako velmi zjednodušené nastínění).

Můžu váš postoj chápat, na mém názoru na okupaci v 68 a dosud trvající názory Rusů na ní to nic nemění.

Komunisti zaneřádili tento stát je ho občany a ruská (vícenárodní) okupace to prodloužila, prohloubila a zintenzivnila.

Tot vše.

6 0
možnosti
Foto

A dokonce verbovali do LM nestraníky, jako třeba Vás, že?

2 5
možnosti
VS

No pokud jste studoval v Rusku, tak jste bonzoval jak vzteklej;-D

5 9
možnosti
Foto

Ode mě souhlas a karma.

Jen mi chybí odkaz na ten článek pane Zieglera, mého "oblíbeného" autora.

Nu což, musím to najít ručně

3 8
možnosti
Foto

Aktivní svazáci, později havlisté, patří ke koloritu Česka. Vždy prosazují názor který slyší z převládající propagandy a s nímž, jak si myslí, dosáhnou hmotného prospěchu. Proto,, kdykoli s nimi někdo nesouhlasí, reagují prchlivě, rozčilují se, bonzují, udávají. Nemá smysl se tím zabývat, jakmile režim krachne, do pěti minut začnou papouškovat jiné názory, ani bych se nedivil, kdyby to již bylo brzo !!

12 7
možnosti
Foto

Je mi vás dost líto.

6 3
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik