Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L52i54b14o71r 93V83a23n46ě76k

22. 10. 2016 16:20

Tuším, že jeden zdejší bloger a diskutér, již nyní v fízlování a arcivování všech EU a NATO nepříznivých výroků bohatě angažovaný může mít nové, perspektivní a dobře placené působiště.

0 0
možnosti

..... konečně chápu motivaci tech frajerů ze stohoven !,- vono mit na standartě heslo "pravda vítězí" je vopravdu přežitek VEU!

1 0
možnosti

J19a30n 50R36á55ž

21. 10. 2016 17:35

Takže se nám vrací doba, kdy nějaký podělaný státní úředník bude rozhodovat, jaké informace jsou pro nás vhodné a které s k nám nesmí dostat..

Slabost režimu se vždy projevuje strachem s informací, které nejsou v souladu s oficiální vládní propagandou. Komunisté, čím měli větší strach, že se oficiální propaganda dostává do rozporu z názory občanů, tím tužší cenzuru informací závaděli. Na postojích vlády nejenom té naší, se dá pozorovat, že Rusko v informační válce vítězí. Jinak by vlády ani nenapadlo cenzuru zavádět.

Názývat se to může jak chce, ale punc cenzurniho úřadu z této nové instituce nikdo neodpáře.

P.S. Za poslouchání "Volá Londýn" byl za nacistů trest smrti, za poslech Svobodné Evropy komunisté zpočátku zavírali a později ""jen" vylučovali z univerzit. Jak budou trestat úředníci našeho demokratického státu občany za poslech "Radio Moskva"?

6 0
možnosti

Budete stokrát psát "Nemám poslouchat rádio Potěmkin" a necháte to od rodičů tisíckrát podepsat.Jinak souhlas.

2 0
možnosti

Sice jste se velice moudre vyhnul prirovnani 'horsi jak za komunistu', ale nejakemu nomenklaturnimu zarazeni se zde stejne nevyhnete.

2 0
možnosti

To myslíte vážně, nebo si děláte p***l ?

1 3
možnosti

Tenhle? Bohužel vážně.

2 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik