Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slavík zdaleka nezpívá tak špatně jako Mrázek píše...

0 0
možnosti
JR

J71a38n 77R30i17c92h13t16e17r

29. 11. 2016 10:16

A největší náckové mají nacistický symbol rovnou vlajce!

Hned třeba takový kapitán Jack Sparrow...

Horší než hysterka už je jenom hyster.

2 0
možnosti
PK

Jděte se u s těmi nácky vycpat. Pravděpodobně prvními nácky potom byli Češi a Slováci, kteří v rámci legií v Rusku při boji proti bolševikům postavili 1. čs. úderný prapor, který měl ve znaku přesně tu samou lebku s hnáty, o které se pořád dokola mele, že to byl jen a pouze znak SS. Takže jednotky SS podle vaší logiky založili ne Němci, ale Češi a Slováci. Mimochodem, jejich heslo bylo mnohem údernější než těch z SS. SS měli jako heslo známé "Meine Ehre heisst Treue" (Mou ctí je věrnost), čeští a slovenští "údernici" zašli dál "Červenobílá stužka za Čechii, umrlčí lebka za smrt, není života bez Českého státu, svobodu nebo smrt" a "Bijte, zabijte, nikoho neživte".

Zkuste si a vámi podobní něco nastudovat, než tady začnete plácat takové věci. Mimochodem, pan Ortel a jeho kapela je mi celkem fuk, ale tohle zjednodušování mne irituje.

6 0
možnosti

Pane Mrázku - jukněte na blog Lucie Provazníkové - Ortel národa - po přečtení se myslím budete hodně dlouho stydět - napřed si něco zjistěte než začnete psát!!!!!!

5 0
možnosti
DK

už je zablokované...

1 1
možnosti
LC

L50u42k33a65s 77C75o25d59r

29. 11. 2016 3:31

Nova vlna se starym obsahem...

1 0
možnosti
RS

Treba s migrantama prijde nova Tina. Cesi uz dozpivali.

2 0
možnosti
KA

Doporučujete některým lidem návštěvu psychiatra. Myslíte tím ty lidi, co tvrdí, že lebka se zkříženými hnáty je nacistický symbol? Pak tedy každá lékárna, co takto označí jed propaguje nacismus, pak prestižní klub, který má v USA tento symbol ve znaku, tedy Skull and Bones, jehož členy mimo jiné jsou

bývalí američtí prezidenti William Howard Taft, George H. W. Bush či jeho syn George W. Bush, propaguje nacismus?

Tvrdíte, že Ortel koketuje s rasismes a zřejmě poukazujete na texty skupiny Conflict 88, texty zveřejněné 4 roky před krátkým působením T. Ortela ve skupině, texty, které T. Ortel nikdy nezpíval.

Nesnížím se k něčemu takovému jako Vy, abych kohokoli posílal k psychiatrovi. Pokud ale jako svéprávný člověk tvrdíte, že lebka se zkříženými hznáty je nacistický smybol, pak byste si o tom nejprve mohl něco přečíst, jinak Vás lidé začnou posílat tam, kam posíláte Vy je.

19 1
možnosti
PB

P61e24t47r 41B92r15o43ž

28. 11. 2016 16:54

"xenofobními a rasistickými texty?"

Můžete své lži podpořit třeba konkrétními citáty z jejich textů?

Nebo melete dokola výmysly Bangy a spol?

12 3
možnosti
OK

Možná by mohl Konvička nazpívat nějakou uvědoměle protimuslimskou písničku (kdo si myslí, že je k tomu třeba umět zpívat, je naivní) a Karel padne.

1 3
možnosti
JS

Na Slavíka se nedívám. Na rozdíl od autora se však domnívám, že nejlepší prověrkou kvality je čas. Takže ten Gott, i když ho také nemusím, asi přece něco umí.

7 0
možnosti
VN

Spíše mezi ním a ostatními je obrovská mezera. Ono není až takový problém být lepší než žumpa...

2 3
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik