Diskuse

Bouře před tichem – heslo: „ruští hackeři“

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Já jsem opravdu šťastný že v Americe nejsou žádní hackeři a NSA už nikoho nešmíruje.;-D Opravdu pro mne začíná Nový Rok šťastně.

Všem diskutérům přeji hezký a šťastný Nový Rok.

1 0
možnosti
RS

Pan Mrazek si zabasnil.

0 1
možnosti
IP

Zatím vede Putin 35:0!!!

6 0
možnosti
SN

:-).....Ondro, nemá to chybu ! Ale....jak je vidět z diskuse mnohé zatemněné mozky obhajují svůj nevyvratitelný názor, aniž by sledovaly realitu ! R^R^R^

7 4
možnosti

...náš rozoumek Standa se základky;-D

2 5
možnosti

Jak už napůl řekl pan Horáček, státy se normálně špehují a pokud někdo někoho vyhostí, není to za špionáž, ale je to diplomatické pokárání za něco jiného. Tady ale Rusko překročilo pravidla, kdy špionáž použilo pro ovlivňování voleb. Ne povolené jemné hrátky, ale tvrdý tah na žádoucí informace a jejich zveřejňování. Tady je jen správné, když USA zvednou ruku a prohlásí "tohle jste už přehnali".

Tohle nepochopí zdejší ruská kolona, ale ostatním by mohlo být jasné, že tohle gesto by měl udělat černoušek, Clinton či Trump, pokud nechtějí být za voly, kteří si nechají všechno líbit. A nepřátelé Clinton by si měli uvědomit, že pokud by to udělal Trump(v obamových botách), zatleskali by mu za rozhodnost.

7 13
možnosti
Foto

I32v56a51n 64M26a12r29e87k

31. 12. 2016 11:03

P.Pavle , nejvíc se mi na tom všem líbí, jak vy "pátá kolona" přesně víte, co by měl vrcholný americký státník udělat, či jak reagovat . A co tak dát mu to rozkazem ? 8-o

5 3
možnosti
PB

.... si porád říkám jak ten mužik ze zemljanky s pulčákem vodky v žíle mohl položit na lopatky nejgeniálnější, nejvyspělejší a nejdemokratičtější stát na zeměkouli ?!? Beze stop, beze svědků, bez důkazů, zameteno,- .....a strejda Sam je z teho jojo;-D

21 2
možnosti
RK

R12a23d29e28k 36K65a41r69a53s

31. 12. 2016 10:37

Propaganda není moc o logice, za komunismu jsme se takovým věcem smáli, dnes je to stejné.

2 1
možnosti
MR

M72i31l87a69n 15R52a53d87e55k

30. 12. 2016 18:21

Putinovi nahrava mainsteam, ktery posledni leta zatlouka, neinformuje leda kdyz se uz neco provali na Youtube nebo FB, pise polopravdy, lka nad osudem mladika ktery prisel do Evropy za lepism zivotem, a nedopatrenim se stal teroristou v Berline (AP), atd.

Kdyz Obama neuvazene na posledni chvili vyhostil diplomaty,s krizkem po funuse, tak Putin zakerne nevyhostli americke diplomaty, a zve jejich deti do Kremlu. Ten musi mit z Obamy takovou radost, ze slavi kazdy den, kdyby chlastal tak otevira sampus v jednom kuse.

Doufam ze Trump nebude takovy lempl jako Obama

23 3
možnosti

Takže Putin zavře školu, ale pozve děti, ať se podívají do Kremlu. Hm

I kdyby to školu nezavřel, tak si zkuste něco přečíst o reklamě. Nemusíte být politolog.

2 5
možnosti
JL

S trochou nadsázky, dalo by se říci, že pracujete v ruském žoldu. Neboli, vždy s mírnou preferencí pro borce sovětské. Jiným slovem, fotbalismus.

5 8
možnosti
MB

A to jako proč? Protože má asi víc informací než Vy? Nebo Vás pravda nezajímá, pokud není proamerická? (Netvrdím, že informace autora je pravdivá, ale nemám důvod jí nevěřit.)

Velmi nedávno jeden diskutér napsal, že inflace v Rusku je dvojciferná. Druhý diskutér napsal, že je dvojciferná, pokud si v 5,5% odmyslíme desetinnou čárku. A ten první diskutér mu odpověděl také něco ve smyslu, že pracuje v "ruském žoldu". Ale dnes i náš finanční server Patria napsal o předběžném čísle 5,4%. Prostě, kdokoliv napíše něco pozitivního o Rusku, tak je nepřítel pražské kavárny, i kdyby to byla stokrát pravda.

8 0
možnosti
VK

Tajné služby vyšetřují, kongres vyšetřuje, ale bloggeři i dnes mají jasno a lepší info než US administrativa. Jsem rád, že tu s vámi mohu být.;-D

5 5
možnosti
Foto

I62v20a26n 77M42a96r32e51k

30. 12. 2016 18:04

"Pátá kolona" jedem ! Oč je Vás tu pane Kopřivo míň, o to větší humbuk děláte:

Pokud je mi známo vašim jediným "koněm" při prezidentských volbách byla H.Clinton, pro Trumpa jste neměli jediného dobrého slova. Byl podle vás na rozdíl od Hillary moc "měký". Po vítězství D.Trumpa jste okamžitě "přesedlali" a na Hillary jako mávnutím kouzelného proutku zapomněli. No, nic nového , že ?Vsadím boty ,že pokud by se voleb v Americe zúčastnil dnes už nebohý Fidel a nějakým "nedoopatřením" zaviněným ruskými hackery volby v USA vyhrál , stal by se rázem vašim "koněm" on . R^;-D

6 9
možnosti
RH

Pokud tajné služby potvrdí vměšování do voleb, pak by měl prezident reagovat. To je nepřijatelné ať už je prezidentem kdykoli. Nevěřím tomu, že to Trump zruší, a ani to není plně v jeho moci.

3 9
možnosti
MB

To by mě zajímalo, co považujete za vměšování.

1. Oficiální ruské kruhy preferovaly Trumpa, to nebylo žádné tajemství.

2. Dost bych se divil, kdyby se podařilo nějakým hackerům ovlivnit sčítání hlasů.

3. Pokud byly zveřejněny nějaké pravdivé (to slovo je důležité !!) informace, které měly být jakoukoliv stranou utajeny, tak je to snad dobře. Lidé by snad pro své rozhodování měli mít všechny potřebné informace. Tak by to snad mělo fungovat v každé zemi.

9 0
možnosti