Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Lež první: Není pravda, že incident ovlivnil výsledek Rusů. Upadnuvší Rus byl odstupujícím členem štafety.

Lež druhá: Není zřejmé, že sražení bylo úmyslné. Foucarde se vyhýbal doleva běžci před ním. Přitom holí nebo lyží "postrčil" pomalu jedoucího, odstupujícího závodníka. Ať se na záběry dívám kolikrát chci, úmysl nevidím. Takových kolizí (při hromadném startu či předávce) jsem viděl (a se mnou milióny diváků) desítky.

Lež třetí: Nikdo neútočí na Rusy. Desetiletí ruským dopingem poškozovaní závodníci konečně mají v ruce důkazy. A darebáctví Rusů chtějí za sebe i své předchůdce potrestat. Darebáctví státu, bafuňářů i sportovců. Co se jen Kateřina Neumannová naupozorňovala na fakt, že před významnými závody náhle Rusům stoupne forma. Nepřirozeně. Teď jsou samozřejmě všichni ruští závodníci nervózní - jde o příliš velké peníze.

41 9
možnosti
VH

Proč, pane Blažku, neuvedete, v čem se mýlím a proč? Záporné kliknutí je na nic.

3 0
možnosti
JF

Viděl jste ten závod? Jestli ano, nechápu váš článek. Jestli ne, nechápu vás...

14 3
možnosti
IC

Mráz(ek) přichází z KremluRv

15 4
možnosti

Tolik lzi na jednu stranku snad ani nejde vyplodit. Ligonov umyslne zustal ve stope, aby Fourcadovi prekazel, pricemz ho druhy Rus blokoval z prave strany, aby se nemohl Ligonovi nijak vyhnout. Fourcade mel na vyber, bud zpomalit nebo se protlacit. Podle vysledku je jasne, ze si vybral spravne.

14 5
možnosti
JD

Tak já budu s dovolením spíše věřit bývalému mistru světa v biatlonu Romanu Dostálovi, případně Ondřeji Moravcovi či dalším biatlonovým expertům ve studiu České televize než vám.

Nebo snad chcete říct, že oni lžou? Oni ten incident viděli stejně jako autor tohoto článku.

7 7
možnosti
MH

Váš název blogu je naprosto zcestný, zcela mimo mísu. Jako by se snad Martin Fourcade tím musel více zviditelňovat8-o

30 4
možnosti
MK

Měli vyhlásit dvě třetí místa. Rusákům to za rok zase vezmou....

13 2
možnosti
VH

A proč? Incident neměl na výsledek vliv. Víte houby a nechal jste se hloupě ovlivnit autorem článku. Ten upadnuvší právě svůj úsek dokončil, už nezávodil. Jak to tedy ruskou štafetu ovlivnilo??

A těch kladně klikajících "papoušků"!!!!!!!

2 5
možnosti
Foto

Kodex blogera:

"Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob."

Zdroj: http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

35 6
možnosti
VK

No vidíte. A za odměnu lež do výběru. To by měl pan Banga vysvětlit.

11 1
možnosti
KK

Hochu, hochu, poslední věta tě prozradila, nejde ti o sport, ale .....

38 3
možnosti
JD

A o americkém dopování a "státním dopingu" v USA se psalo již v roce 2003, kdy národní olympijský výbor USA a americká atletická federace přiznaly, že úmyslně zatajovaly pozitivní testy amerických sportovních hvězd včetně Carla Lewise. Výsledek? Nic, nula, žádné vyvození důsledků, žádné zastavení činnosti, žádné tresty, žádné vyřazení z účasti na OH apod... ;-D

8 2
možnosti
PB

..... sám su zvědavej kam až to dojde?!,- takový šachy sou trochaj nuda, ale když sa u teho začnou fackovat, tak z teho može byt docela slušný drámo, žejoV?!

(ináč kdyby mi borec zajel mezi nohy, tak ho na fleku sundám až sa z teho po....!)R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik