Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A přitom všichni žvaní o hrozbě ruské propagandy, ale abydali na profesora Zubova, zaťatého Putinova odpůrce, to aniomylem! Zubov totiž, na rozdíl od všech koordinací, gramotností,hybridností a resiliencí má za to, že nejlépe je čelitpropagandě pravdou! (Ajvajvaj, nojo, to by ale už u kulatého stoluasi nezbyla ani noha!)

2 0
možnosti
Foto

vezměte si obyčejnou učebnici a začtěte se do životopisů ruských a sovětských literátů... když ten autor za něco stál...zkrátka stál - neříkám tím nic o politice - měl ve své vlastní zemi takové potíže, že se o tom jednomu nezdá...( i vy sám zmińujete Charmse,co byl ,,málo prorežimní optimista"), i ti, co byli nakonec i hvězdami, měli často problém.. O sebevraždách ani nemluvim... Ať techto činů, omezení, zákazů, podivných rehabilitací, emigrací a sebevražd litují především v Rusku, jinými slovy, tohoto je správné litovat!... víc do sporu nevidím, ale nevěřím v tupost obrazu Ukrajiny, jaký nabízíte.

6 0
možnosti

No dobře,demokracie,svoboda,slušnost blablabla,ale srát na hlavu,jak by nám chtěli polomongolové z Ruska,si snad nemusíme nechat líbit?

4 0
možnosti

Nevím zda autor v nadpisu míní vymést čerta ďáblem nebo vymýtit čerta ďáblem. Ani v rusko-českém slovníku nemám napsáno slovo vymítit s měkkým í.

3 0
možnosti
Foto

J44a43k60u73b 26R40o87t13h

1. 3. 2017 16:55

To bude stará ruština. Mititi značí do ťurmy strkati.

7 0
možnosti
Foto

J18a54k88u23b 63R88o32t94h

1. 3. 2017 16:32

Osobně mám za to, že asi nikdo nechtěl dovážet na Ukrajinu Čechova nebo Tolstého, tyto autory tam jistě najdete všude a v dostatečně velkém množství. Takhle je alespoň záruka, že se do Kyjeva nedostanou hrůzy Dugina, Levašova a podobných velkoruských nacionálních bolševiků, tedy ofocoiální kremelská literární propaganda.:-/

8 0
možnosti
Foto

A to by mělo, nebo mohlo někomu vadit? Svoboda projevu by Vám měla být svatá. Nebo demokratická pravice má nějako bloky v myšlení?

1 1
možnosti

Když to nejvíc vadí našim kremlinům, je to zjevně v pořádku.

9 1
možnosti
Foto

Třeba je to tím, že naší kremlini jsou demokraté.

1 2
možnosti

Při letmém pohledu na vaše blogy jsem docela rád, že něco jako CTHH existuje...

8 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik