Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a80r31a 61R48a37n94k

1. 7. 2017 23:03

Uz dva roky se vi o ruskem vmesovani a hackovani, takze co nam nesete noveho8-oRv

0 0
možnosti
Foto

Ransomware není nic jiného, než kriminální vydírání a podvod. My to zažili. Jedna dívčina naivně otevřela přílohu z neznámého zdroje a bylo to.

Všechny soubory byly zakódované a nedaly se použít. A chtěli od nás tehdy asi 7.000,- Kč "výkupného".

Takže ten, kdo neotvírá neznámé přílohy ohrožen není. Na stejném principu a bez výkupného pracoval také vir I LOVE YOU, který byl geniálně napsaný.

Po otevření přílohy iloveyou.jpg.vbs (každý myslel, že uvidí hezký obrázek) skočil vir okamžitě do Outlooku a poslal se na všechny adres. A pak začal ničit všechny jpg soubory.

0 0
možnosti
Foto

Mně se Váš článek líbil a budu nepochybně označen jako rusofilní agent s teplou vodou.

0 0
možnosti
Foto

Lžete. Rusko s tímto útokem zatím nespojoval nikdo, jen se vám hodilo použít jeden z dřívějších případů. Ale chápu, že jednodušší povahy vám na to hladce naletí.

10 0
možnosti
AR

Divím se, že své poznatky raději autor nenabízí do Parlamentních listů, tam všichni diskutéři by byli s jeho propagandou velmi spokojeni.

7 0
možnosti
Foto

Ale tak samozřejmě, já zapomněl. Rusko zbožňuje Ukrajinu, tak jí odebralo Krym, aby měla méně starostí. Na její východ posílá cvičené a vybavené poradce, aby se postarali o to správné uspořádání. A v podstatě by pro Ukrajinu bylo nejlepší, kdyby se stala součástí Ruska. To vše jistě máte na mysli. A jen tak mimochodem - Rusku se nedá věřit ani nos mezi očima, stejně jako vám.

12 1
možnosti
Foto

To jsou ale věci. To myslíte vážně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik