Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Vražda člověka je z pohledu jak humánního, tak zákona, vždy nepřijatelný a odsouzení hodný trestný čin, za který dle zákona následuje trest často nejvyšší.

Kdežto vedení války a vraždění lidí jako na běžícím pásu se nakonec vždy nějak obhájí jako nezbytná humanitární záležitost, za který trest nejvyšší nesou jen ti, kteří položili svůj život na válečném poli jako její oběti.

To, co se dnes děje, připomíná přípravy na novou válku a urputné snahy o její vyvolání, stejně jako před více něž sto nebo osmdesáti léty.

Rakousko jsou dnes sympaťáci. R^

A my, jako vždy něčí pohůnci, bychom se za své podlézání měli stydět.

:-)

0 0
možnosti
JR

Zemana jen za prověření chtěl STAN, TOP 09 a Němcová z ODS soudit za vlastizradu, jen když to chtěl nechat prověřit..a Rakousko to rovnou odmítne, že to je bez důkazů a i kdyby to byla pravda, tak se nepřipojí.........

6 0
možnosti
JR

Média tvrdila, že to Skripal a jeho dcera nepřežijí..a ono ejhle..jak se nám lže...

3 2
možnosti
DP

Pane Reznik, podle meho usudku od Vas dost demagogicke. Ani lekari nejsou nikdy vsevedouci a jestli mediim sdelili, ze postizeni partne nepreziji, tak to bylo podle usudku v te dobe. Moje sestra, kdyz mela zavaznou enecefalitidu, tak jak manzelovi, tak rodicum lekari sdelili, ze to zarucene neprezije (ten typ encefalitidy mel v te dobe smrtelnost 92%) a manzel spolu s mym otcem uz zacali zarizovat pohreb. Kupodivu se ukazalo, ze sestra ma tvrdy korinek a k prekvapeni lekaru to nejenom prezila, ale dokonce se mohla vrait do normalniho rodinneho a pracovniho zivota. A podobnych pripadu, kdy lekari oznacili stav pacienta jako terminalni, a nakonec se z toho pacient dostal, existuje mnoho. Takze s tim "lhanim" buďte moc opatrny.

7 0
možnosti
Foto

Great Britain má máslo na hlavě, aq to se včera začalo pomalu roztékat, neboť dcera pana Skripalka patrně útok přežila, přičemž nám propaganda tvrdila, že to není možné.

6 4
možnosti
Foto

Písalo sa o minimálnej šanci, čiže tá možnosť existovala. ;-)

2 2
možnosti
JD

J16a38n 87D73r36t39i39n31a

30. 3. 2018 10:53

To, co je možné v Rakousku, by samozřejmě nebylo představitelné u nás...

Vy píšete jako by to byla jen akce hloupých Čechů. Ale není těch zemí které takto vyjádřili solidaritu s Británií už více než 20? A máte dojem že je někdo nutí nějakým náslilím se takto zachovat? Nakonec to Rakousko ukazuje že jde o docela svobodné rozhodnutí.

7 3
možnosti
JR

Určitě, kdyby to udělal Babiš tak je to agent Kremlu ;-D

5 0
možnosti
Foto

Hm. A kam až chcete Rusku ustupovat? Vzpomeňte na ústupky Hitlerovi a kam to vedlo. A konkrétně Rakušani mají právě v tomto z války velké máslo na hlavě.

4 6
možnosti
Foto

To vím přesně, chce Rusku ustupovat až do uvítání bratrské pomoci "mírového" vojska RF.:-)

6 1
možnosti
AM

A50d23a17m 65M39a66l42ý

30. 3. 2018 7:00

Neutralita podle Moskvy: My do vás Novičokem, vy do nás chlebem:-/

6 6
možnosti
AM

A72d82a81m 18M91a81l19ý

30. 3. 2018 6:59

Ať se neutralitou inspiruje Moskva

6 3
možnosti
SN

:-)......Jste jeden z mála, který to vidí reálně! Obvinit někoho za hodinu po akci, bez jakéhokoliv důkazu se nedá opravdu vysvětlit jinak, že je to jen další přiložení polínka k další studené válce. Zřejmě se už některým lidem zdá, že příliš dlouho žijeme v míru a zbraně začínají rezivět ve skladech.

A zbraně.....to jsou peníze! Že budou umírat lidé....nezájem! R^R^R^

17 7
možnosti
PK

No prostý člověk do špičkové politiky a jeho zákulisí příliš nevidí, doufám,že je to dobrý počin pro Rakušany.

8 0
možnosti
Foto

Protože nejsou v NATO, nechtěli se dočkat bratrské pomoci. Tak raději nedráždit.

1 2
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik