Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo... vnější nepřítel se vždy hodí :)

0 0
možnosti
MJ

Hezké ráno.

Někde dole jsem četl reakci, že toto vyvolávají potomci . Chyba lávky. Vše vyvoláváte Vy ,starší generace, protože se neumíte zbavit předsudků a své minulosti. A nikdy se s minulostí nevyrovnáte.My mladí to bereme s námořnickou rozvahou ;-).

0 0
možnosti

Jak tu námořnickou rovnováhu udržíte na Titanicu, tak na to jsem opravdu zvědav.

1 0
možnosti
MR

muzete dat jeden JEDINY odkaz na pripad ze by nekdo byl pronasledovan za proputinovske nazory a propagandu????

2 0
možnosti

Je-li zastánce nějakého názoru označen za pátou kolonu, je proskribován.

2 2
možnosti

Charta OSN garantuje právo národů na sebeurčení, v Leninově interpretaci až do samého oddělení. To v podstatě znamená, že pokud cílem jakéhokoliv politického hnutí je secese nějakého území od nějakého státu, nelze toto hnutí považovat za protistátní. A protože ve veřejném prostoru rozhodujícím prostředkem hlasování rukama, tak je jasné, že prostředkem vyjádření politické vůle jsou volby, potažmo referendum. Pokud tedy obyvatelé tohoto území vyjádří svou vůli ústavní většinou, tak musejí mít prostor k tomu odejít z daného svazku.

Pokud ústava daného státu nedovoluje konání existence lokálních referend, tak se nejedná o demokratický stát, a je tedy možné použít k vyjádření této politické vůle sílu.

2 0
možnosti
MM

Já to jako hysterii nevnímám. Mám v tom jasno. Putin je slizký skřet, zloděj a terosta, rozdmýchávající ruský nacionalismus. Jinak mi Rusové nevadí, když zrovna nekradou hodinky a nejsou namyšlení.

4 3
možnosti
Foto

Řekl bych, že se u nás ve zředěném stavu objevuje totéž co na Ukrajině - ovládá nás hysterie.

Jedni jsou pro Rusy - pánbíčky z východu a druzí jsou proti nim - tak nějak ze zásady. Emoce a davová psychóza.  Je to jako ozvěna.

Ještě že se tu zatím nefackujeme a nestřílíme.

0 0
možnosti
PB

...... díkybohu za to, že nelze přes monitor zprostředkovat fyzický kontakt, obávám se, že by to byl neskutečný masakr. Některé invektivy vůči blogerům potažmo diskutujícím, jsou opravdu nemístně hrubé, necitlivé,- zkrátka nechutné.R^

2 0
možnosti
Foto

Z vašeho článku mám vyloženě divný dojem, který neumím popsat.

A teď to podstatné: očekávat něco podstatně dobrého od Rusů - podle mého - rozumný a soudný člověk nemůže.

3 0
možnosti

A co nerozumný a nesoudný? A dle psychologických výzkumů takových jedinců je většina. Jak známo, inteligence je rozložena v populaci dle Gaussovy křivky.

1 0
možnosti
Foto

Ke článku se stavím kriticky... proti Krymu prostě jen tak neseženete argument, ovšem, pokud jej posunu do obecné roviny, tak mi po zádech mráz přímo létá... Brusel, Muslimové, národy... Kde TAHLE hysterie skončí, ta pořád se opakující.

1 0
možnosti
JV

J51i80ř49í 13V39o26l56e82k

20. 5. 2014 1:04

není vám trapně ?

2 0
možnosti
PB

..... netřeba komentovat R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik