Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidi mějte úctu ̈

k nové ideologické společnosti "Člověk v tísni," kterou značným dílem financuje ČT z vašich poplatků.

Uvědomte si, že nahrazuje zlé politické pracovníky a komisaře z doby komunismu a proto nyní šíří svobodnou liberální demokracii a Lidská práva po celém světě i v zemích, kde naši ideologii nechtějí a drze ji vyhazují.

Její spolupůsobení můžeme nyní vidět

v úspěšné revoluci na Ukrajině. Jen více takových Ukrajin. Važte si toho!

Již školní děti potřebují znát základy liberální ideologie stejně,

jako nás kdysi učili ošklivou komunistickou ideologii za komunismu a bohaté zdroje pro učitele přináší právě archiv a fond této společnosti. Učitelé, kteří nebudou využívat tyto zdroje zcela jistě nemohou být úspěšní.

Jistě budete i vy v Novém roce rádi souhlasit s případným zvýšením poplatků pro ČT i s vyšší podporou této naší úspěšné ideologické společnosti.

Cenzura nepovolena.

Karma.

2 3
možnosti

Chce to trochu humoru,

do Nového roku!

0 0
možnosti
Foto

Organizaci Člověk v tísni je samozřejmě nutno odstřihnout od financocání z veřejných zdrojů, měl by si je platit pan Soros sám, peněz má na to dost.

Karma R^

4 3
možnosti

....by mě enem zajímalo, kde takovej českej učitel přinde k ruský propagandě která ho srazí do kolen? ,- v novinách ? (takový neznám), v TV ? (takovou neznám), na internetu ? (možná portál IDnes-tam se to Putinem enem hemží),- z čeho maj ti člověci v tísni takový fedry ?

3 0
možnosti
Foto

Co vás vede autore k takovým lžím? Uvádíte, že jste básník. S tím můžeme předpokládat určitou inteligenci. Kde jste prosím přišel k západní propagandě, jak to, že nevidíte co tady předvádějí proruští propagátoři? Proč žijete ve lži, máte z toho osobní prospěch?

5 5
možnosti

Člověk v tísni je prototypem všeho zla, co dokážou neziskovky přinést. Začíná to zřizovatelem (Česká televize), neprůkazným investováním peněz ze státního rozpočtu v nekontrolovatelných zemích a končí to snahou ovlivňovat veřejné mínění ve prospěch nepřátel státu.

5 2
možnosti

TZV.(člověk v tísni) by měl odejít z republiky.Monitorují nás ve prospěch cizí moci.Pánek to sám přiznal.

7 4
možnosti

P33e93t32r 67J52í87l17e70k

30. 12. 2015 19:36

Lin by nebyl? Děkujem.

3 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik