Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Děkuji za připomenutí. R^

0 0
možnosti
RM

Plus cca 11 tun ochuzeného uranu, který jsme rozptýlili po Srbsku.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že západ podporoval Jugoslávii dokud dokud se nerozpadla bývalá Varšavská smlouva, po tom se zasloužil o její rozpad, protože už se nehodila..

0 0
možnosti

Díky za připomenutí, v televizi nám k tomu těžko něco řeknou. Karma už je slušná, jakpak by ne, normální člověk snad nemůže schvalovat bombardování civilistů, navíc tříštivými bombami... Tady se někteří diskutující nechutně obnažují a zločiny na civilistech schvalují, snad proto, že je provádí NATO? Nemohu souhlasit s žádným bombardováním, pokud stát (USA) není sám přímo ohrožen; nemohu souhlasit ani s bombardováním měst, ke kterému dal v roce 1979 rozkaz Leonid Brežněv.

3 5
možnosti

V roce 1979 v Afghánistánu.

1 0
možnosti
Foto

Nic jiného se od Vás nedalo čekat. Nebozí Srbové, kteří chtěli jen udržet Jugošku vcelku, to nějak dělat museli. A tak postupně zaútočili na všechny bývalé republiky federace, které se chtěly osamostatnit. Ale na tento detail s. autor asi zapomněl. Karadžičovi pošlete do basy buchtu. Celá ta legrácka stála život asi 100 tisíce lidí, ale ten odporný Havel s NATO nechtěli, aby jich bylo ještě víc. RvRvRv

11 2
možnosti
Foto

Ale kdyby tam NATO nezasáhlo, tak se tam asi vzájemně vraždí ještě dnes, capito?

12 2
možnosti
Foto

Na to existují studie expertů.

0 0
možnosti
Foto

Bombardováním civilistů, neuznáváme právo jedince na život. Je zcela nepřípustné zastřelit nevinného člověka, proto abych další dva zachránil.

8-o8-o8-o8-o8-o8-o

Potom by si kdokoliv, např. Čína mohla říci, máme málo jídla i když v průměru náš člověk sní pouhou polovinu toho co západní, tedy aby nepomřeli hlady, zachráňme náš milion nevinných lidí tím, že vyvraždíme půl milionu sousedů.

2 1
možnosti
Foto

Jen pro upřesnění informací : Vláda Miloše Zemana schválila bombardování Jugoslávie jako poslední s podmínkou, že akce se bude soustředit na čistě vojenské cíle a nebudou bombardovány civilní oblasti. Miloš Zeman tvrdil, že podmínka nebyla splněna, a proto česká vláda přišla s česko-řeckou iniciativou. Kterou ovšem NATO nevzalo na vědomí a šlo svojí cestou. Zdroj : archiv ČT24 ;-)

0 2
možnosti
Foto

obávám se, že to nebyla iniciativa české vlády, ale trochu sólo akce pana Kavana.

8 1
možnosti
PV

P46a37v42e84l 59V95é41b91r

24. 3. 2016 15:55

"Ve jménu demokracie, humanity a milosrdenství zabili vojáci NATO, jehož jsme byli čerstvě součástí, stovky civilistů"

A následkem tohoto bezprecedentního bestiálního řádění nebyly tisíce žen znásilněny, nebyly tisíce mužů zaživa staženy z kůže a tisícům lidských bytostí nebyly při plném vědomí vyříznuty orgány z těla. Opravdu, bestiální akce!

7 3
možnosti
PM

Nemohly být, ono se z bezpečí bombardéru několik kilometrů vysoko opravdu špatně znásilňuje:-/ Ostatně, o to, co popisujete, se následně postarali kosovští Albánci.

2 4
možnosti
VK

Já nevím jak vy, ale já špenát jím, jestli vy požíráte....

3 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik