Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

...až na to, že Konvička nemá s Romy a Židy žádný problém. Bez toho nadpisu by si to ale tolik lidí nepřečetlo, viďte. Jste asi tak kvalitní bloger jako Konvička politik.

7 0
možnosti
JR

J53a51r47a 90R57a78n94k

26. 8. 2016 21:09

Konvicka chtel udelat kostni moucku i ze Zidu, mate proklate kratkou pamet.Rv

0 11
možnosti
RH

Naprostý souhlas a karma.

1 8
možnosti
KC

Islám v Česku nechci ! To ještě neznamená, že jsem rasista. To jen znamená, že chci žít podle svého a nestojím o vnucování cizího receptu na štěstí.

7 0
možnosti
PS

Demagogie , demagogie , nic víc. Ti , co jsou proti islámu , nejsou žádní rasisté. Mají právě obavy z ideologie , která otevřeně vystupuje proti lidským právům , rovnoprávnosti žen , demokracii a svobodě jednotlivce , sám si určovat a řídit svůj osud. To vy obhajujete něco , co se ve své podstatě velmi přibližuje ideologii rasistického nacismu a komunistickému nesvobodnému pojetí světa. To vy toužíte po nestabilitě Evropy , vytvářením nebezpečného prostředí pro občany . Ti mrtví při teroristických útocích s pokřikem Alláh akbar padají na hlavu všem , kteří otevřeli hranice pro džihádisty a pomohli Putinovi Rusku oslabit jednotu a sílu Evropy .

13 1
možnosti
MS

Pomohl jste zmíněným muslimkám,když na ně pořvávali?Tak si nejdřív zameťte před vlastním prahem,než vynesete soud,kdo je nakažen jakým morem.Fascinují mě samozvaní hrdinové,kteří umí nakydat neméně hnědý hnůj a když pak sami jsou svědky bezpráví,krčí se v koutě.A tak je to i s uprchlíky.Přijměme jich milion,ale ubytujme je co nejdál od mého bydlištěRv

12 1
možnosti
JK

To posílání do plynu, jak jsem vyrozuměla ze zpráv na čt, slyšela jedna zpravodajka ČTK , takže je to na jejím svědectví bez důkazů? Nebo pan Mráz byl u toho a může dosvědčit? Protože to kdekdo opakuje, kdo z nich tedy slyšel na vlastní uši... táži se, protože by to bylo opravdu hnusné, kdyby to byla pravda.

10 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik