Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravdu máte pocit, že se nejlepší (spolu s Bjørndalenem) závodník historie potřebuje "proslavit" nějakou mediálně přifouklou aférou? 8-o

2 1
možnosti
JS

Jak se proslavit v biatlonu? Zatím některým pomáhalo hlavně dopovat, dopovat, dopovat, ale možná se to trochu mění.

Rus ovšem nechápe proč by se to mělo měnit, když jim to vyhovovalo. Je to prostě od těch ostatních podraz na matičku Rus.:-)

1 0
možnosti
Foto

Váš problém se jmenuje DEMENCE - tj. LEHKÁ MENTÁLNÍ RETARDACE. neschopnost chápat smysl a souvisloti věcí jsoucích, minulých i budoucích.

1 4
možnosti
JL

Dopování je svinstvo a přistižený závodník si zaslouží leda plivanec do ksichtu - jeho národnost je přitom ukradená. Ovšem srazit někoho úmyslně (navíc zákeřně zezadu) během závodu, kde takové zákroky vůbec nepatří, je nesportovní prasárna a zaslouží si to taky plivanec do ksichtu. Bez ohledu na fakt, že Loginov už v té chvíli nezávodil a tak jako tak se chystal vysíleně padnout. Fourcade má dostatek mediální publicity, aby svou averzi (imho pochopitelnou, také nesnáším podvodníky) mohl řešit jinak.

3 1
možnosti
JM

J61i23ř32í 68M33a71r84e81k

15. 2. 2017 22:28

Martin FourcadeR^

1 2
možnosti
PJ

Máte tam pár faktických chyb ... tedy vlastně celý ten výplod je chyba ... ale počítám, že to Vás stejně nezajímá. Rv

4 1
možnosti
LK

Jak dát na odiv svou hloupost? Rusofilně agitovat na blogu iDNES, kde vás pátá kolona ovlivňující karmu (zprofanovanou tak, jako svého času "kvalita" na diskusich Novinek) vyšvihne na vrchol, kde "alternativní fakta" lépe vyniknou pro ovlivnitelné kusy.

Nechme stranou debaty o tom, zda bylo záměrem Fourcada riskovat zlomení vlastní hole o Loginovy běžky, případně pád po vzájmneé kolizi. Nechme stranou debaty o tom, proč Loginov blokoval trať vedle Šipulina a zda chtěl zbrzdit závodníky dalších štafet, nebo zda se mu trať tak líbila, že se jí kochal a nezajel ihned ke straně, jako předávající závodníci ostatních štafet.

O čem je tahle diskuse, je slovní agitační výtvor řídké konzistence občana Mrázka, který neví, že Martin Fourcade je současným fenoménem biatlonu, jehož sláva ulpívá i na lidech, kteří biatlonu rozumí jako koza petrželi. Tudíž je nějaké proslavování hypotetickým sražením usvědčeného uživatele dopingu EPO jen vlhkým snem občana Mrázka.

Bujné vidiny způsobené předávkováním ruskou propagandou, při nichž občan Mrázek vidí jako příčinu vítězství Francouzů nad Rusy kolizi závodícího Fourcada s již nezávodícím Loginovem, jen dokreslují hloubku toxické psychózy, kterou si občan Mrázek přivodil.

7 3
možnosti
JR

J38a94n 39R73i46c37h32t47e58r

16. 2. 2017 10:41

Vy jste úžasný! V padesátých letech by z vás byl vynikající politruk. Už jen ty slovní obraty...R^

0 1
možnosti
MS
LT

L31u87m30í73r 70T24i51e90t14z

15. 2. 2017 13:20

Řekl bych,že zrovna Martin Fourcade není z těch,co by se podle vašeho nadpisu musel proslavit v biatlonu tím,že srazí Rusa k zemi.

6 0
možnosti
TR

Tak nám tady vyrůstá důstojný nástupce Břéti Olšera...

4 0
možnosti

V40í52t 60Ž90í23l74a

14. 2. 2017 20:33

Když sem před 4 dny četl tento blog jako novinku, říkal sem si (a napsal) no nic, je to k smíchu, hodně hloupý a nesmyslný výplod pomateného (nebo podplaceného?) jedince.

Dostal sem hodně plusů a myslel si, že tento článek přečte pár lidí a skončí hluboko v zapomnění. Jaké je mé překvapení, když ho teď vidím vysoko v TOP KARMA?

Nevím, co si myslet a smích mě docela přešel.

Je karma upravovaná tajně někým vzadu? Nebo opravdu se to tolika lidem líbilo?

No snad to s náma není tak špatné, spíš doufám v nějaké tu placenou a celkem zoufalou klaku rusofilů, no tak ať se klidně snažej... normální lidi tím stejně nezblbnou...

11 1
možnosti
Foto

Jak se dle Vás poznají normální lidé?

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik