Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není co dodat, karma.

1 0
možnosti
Foto

Já bych to vůbec neřešil.

1 0
možnosti

.... nj, ale naráz tady máme dvojí problém !,- voni ty ukáčka teda budou hákovat místo našinců, a kam jako potem pudou bouchat ti nesmírně vzdělaní migranti, když už budou všecky fleky vobsazený VEU?!?

2 0
možnosti

Ono hodně záleží na personálním odboru zaměstnavatele. Třeba v Lounech společnost Aisan nabírá lidi na Ukrajině, ale musí to být páry a musí si je tam vybrat. Jistě, dá se to ošálit, ale alespoň se snaží.

1 0
možnosti
Foto

U nás je ubytovna pro Ukrajince, kteří pracují ve zdejší sklárně a dílem ve stavebnictví, ale že by byl s nimi problém, tak to v žádném případě. Jejich jedinou starostí bylo vydělat si peníze, moc neutratit a jednou za půl roku se vrátit zpátky na Ukrajinu a tam odevzdat rodině, peníze a zase přijet zpátky. Ve většině případů byli mezi nimi vysokoškolsky vzdělaní lidé.

3 0
možnosti
Foto

konkurence pracovníků z Ukrajiny sníží mzdy v Česku a tento stav zakonzervuje na dlouhá léta Rv

2 2
možnosti

Pravil MM, vrchní ekonom ČR

6 2
možnosti
Foto

Rusové na Ukrajině: Zachránci nebo lotři?

5 5
možnosti

Opravdu máte pocit, že je Váš příspěvek k tématu? To je snad nějaká nemoc. Na Technetu se rozebírá Iskander, jedná se o ryze technický článek, ale to by člověk nevěřil, kolik se najde exotů, kteří přispěchají a rozbijí debatu nějakými svými politickými bláboly. Je mi úplně jedno na čí straně stojíte, ale pokuste se, alespoň občas, diskutovat k věci.

1 2
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik