Diskuse

Opilí čeští vojáci dělali ostudu v Litvě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

v podstatě nemají v Litvě co pohledávat, což dokázali svými činy. Je tedy logické co udělali a já bych to v jejich kůži udělal také. Splnili úkol a vracejí se domů, není co řešit R^

0 1
možnosti
RE

Chlastem na Rusy;-D To nedají....:-)

0 0
možnosti
AR

Krátce řečeno, ti našinci se tam zachovali neprofesionálně. Podrobnosti teprve se budeme dovídat.

0 0
možnosti
Foto

I tak si myslím, že bychom měli dávat armádě více a více se zapojovat do činnosti NATO. A je jedno co příznivci Moskvy píší. Nebo spíše právě proto.

2 0
možnosti
PK

jj, více flašek armádě ... větší kompetence militantním blbcům ... méně šancím na dohodu ... méně šancím na mír ...

RvRvRv

5 4
možnosti
Foto

Informaci o incidentu potvrzuje také mluvčí Generálního štábu Armády České republiky plukovník Jan Šulc. Podle něj litevská policie převezla pětici českých vojáků na stanici a poté je propustila zpět k jednotce. Vojáci byli podle Šulce v civilu a měli osobní volno. Český generální štáb čeká na oficiální zprávu litevské strany. "Nemáme ale informace, které by potvrzovaly, že by během incidentu došlo k fyzickému napadení policejní hlídky," řekl Šulc. V době, kdy se vyšetřuje falešné obvinění německých vojáků v Litvě ze znásilnění, je to citlivá zpráva, která nahrává ruské propagandě. Ta se snaží zpochybnit vojenskou přítomnost spojenců v Pobaltí, kteří tam budují posílené prapory jako odstrašení před možným ruským útokem či provokací.

10 0
možnosti
Foto

Taková zpráva, která není vyšetřena, stač k tomu, aby si pár pro ruských noků přečetlo takovou zprávu, hned s radostí ji zvěstují dál. Ze zprávy si vezmou jenom to, co se jim hodí. Nechápu, kde se v nich bere taková nenávist a taková láska k Rusku.

9 0
možnosti
SN

:-).....Víte, pane autore, v daleké cizině, daleko od rodiny za mrzký žold nasazovat život, to je opravdu psychicky deprimující. Koučink pro psychické povzbuzení nezabírá, antidepresiva dochází a duše trpí. Tak se to vyřeší alkoholem a je to v poho! R^R^R^

0 10
možnosti
Foto

To těch Rusů na Ukrajině musí být pořád ožralých dost.

3 0
možnosti
JL

No, Bože, to se toho stalo. Mise není sexmise aneb vojna není kojná.

(vy to snad kopete špendlíčkem na náměstí, taková hloupost.)

6 2
možnosti
ZS

Že to říkáte zrovna Vy. Kdyby něco podobného udělali rusové v Syrii, to by tady bylo řečí o nekulturních žoldácích

1 1
možnosti
PB

... přijede jich tam deset,- si ani nevystřelí a už maji 50% ztráty!,- ešče že si na ty mundůry nevyšili runy, jak ti blbečci v Afghánu,- .......šupitopresto domů!

3 0
možnosti
Foto

Pane Mrázku, víte že voják musí poslouchat svého velitele a následovat jeho příkladu? A vrchní velitel našich vojáků jde přece v požívání a propagaci alkoholu svým vojákům zářným příkladem. Takže byste je měl spíše velebit, jak následují svého vrchního velitele a váš vzor.

5 5
možnosti
Foto

Jednak má věk, jednak cukrovku a hlavně, neni na pozicích.

Takže příště něco chytřejšího pls.

6 2
možnosti

A to máte odkud, taváryšč Mrazek? Ze Sputniku?

4 3
možnosti