Diskuse

Internet v Rusku až od 14 let? Totalita, nebo prevence?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zákazy se ještě nikdy nic nevyřešilo

0 0
možnosti
JR

J70a97r77a 27R66a46n56k

10. 4. 2017 20:27

Net je toho plny uz tri mesice, po mnoha zakazech a nastoleni cenzury.....ne kazdy chce byt clenem Vladova klubu, je to smutne, ale urcite vite, kolik lidi se snazi z Ruska dostat ven....nikde nevidim americke nebo kanadske divky hledajici potencionalni manzely v Rusku.

https://www.thesun.co.uk/news/3002981/blue-whale-game-suicide-russia-rules-challenge-social-media/

0 0
možnosti
Foto

Nu, té prevence jsme ve svém mládí zažili opravdu dost. Prakticky, co nebylo výslovně dovoleno, bylo zakázáno. A stejně se vždy našla cestička, jak zákaz obejít. Zákaz nic nevyřeší, zvláště dnes, kdy se dá na internet dostat prakticky kdekoliv. To se jenom rozvine udavačství, včetně toho s cílem zbavit se sobě nepohodlného člověka.

1 0
možnosti
BM

Zakázané ovoce nejvíce chutná.... To platí od pradávna.

0 0
možnosti
TD

Co si o tom navrhovaném zákazu myslím? Inu, je to samozřejmě nesmysl. Máte snad nějaká rekevantní statistická data? Jsou sebevraždy mladistvých na vzestupu nebo na sestupu? A jaké jsou vlastně jejich důvody? Sám píšete, že chtějí mj. uniknout před autoritou, takže přitvrdíme a zakážeme jim sociální sítě, čímž zřejmě problém s autoritou mít přestanou...? Nebo jaká má být logika toho opatření?

3 0
možnosti
BT

B21o28r67e29k 24T58o88m24i17s

10. 4. 2017 17:51

A čo hovoríte na tie dve dievčiny v Čechách ktoré spoločne ruka v ruke spáchali sebevraždu keď skočili pod vlak? Zdá sa vám to normálne ?

1 0
možnosti
Foto

Dnes je v módě odsuzovat mobily a počítače, že jsou děti pořád jenom na nich. To za našich mladých let ... . Ale proč odsuzovat? Svět je prostě jiný. Ano, my se s vrstevníky setkávali po škole, o víkendu, na prázdninách. Ale jak často? Ty dnešní děti jsou díky mobilům a PC ve vzájemném kontaktu podstatně víc, než jsme bývali my. Vlastně pořád. A co je tedy lepší? Odsuzovat jedno nebo druhé? Nesmysl. Každá doba má své něco. Takže dle mě v žádném případě zákazy elektroniky mladistvým, a to jakékoliv formy.

4 0
možnosti

Nevěřím, že za to může internet. Na Západě je jistě rozšířenější, přesto je Rusko na předním, ne-li prvním místě v sebevraždách mladistvých a dětí na světě...

6 0
možnosti
RH

To je práce pro psychology a ne pro politiky a jejich paternalistická opatření.

5 0
možnosti
JZ

Rusko se snaží zneužít smutné události k cenzuře internetu. To je fakt. To je stejné, jako kdybych zakázal auta, jen proto, že ho mohou řídit opilci a někoho zabít.

6 0
možnosti