Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jste nam to upresnil, pane Mrazku, a to je dobre. My preci nechceme, aby izraleska propaganda narusila miromiluvnou povest Palestincu. Nezapomente uvest na pravou miru i clanky od tech nepolepsitelnych, kteri se zminuji o Palestinske agresivite vuci Izraelskym civilistum. Taky jenom hazeli kameny na Izraelske policisty: to se prece smi a nestoji to za rec. Zkratka Palestinci jsou pohodovi, jenom obcas si schovaji kuchynsky nuz do kapsy nebo de kabelky a jdou vrazdit zidovske civilisty.Vedi to ty ceske turistky?Uz jsem zapomela jak se ty dve jmenuji. Hanca a Tonca nebo tak nejak.

1 1
možnosti

A házet šutry po policajtech je v pořádku?

4 0
možnosti

J64a43n 27B27í88l61ý

14. 1. 2018 14:41

samozřejmě, západní břeh jordánu je no-go zóna

0 0
možnosti

Píšete izr."fake news" .

Nevím, jaká izr.média sledujete, ale ta nejsledovanější(TV Channel 1, 13, 14) nereferovala o té události absolutně vůbec nic.

A to žiji v Jeruzalémě.

Vlastně jsem se o této události dozvěděl na iDnes.

2 0
možnosti

J28i33ř87í 72F74o17g84e70l

13. 1. 2018 8:37

Trošku si pletete turistky s aktivistkami a jako fake news vypadá spíše ta vaše konstrukce. Já to z dostupných informací vidím takto:

Je to směšná snaha zkreslit skutečnost. Já to totiž čtu tak, že mladí palestinští Arabové zmerčili blížící se auto a číhali na něj až přijede do vesnice. Jelikož auto izraelští policisté zavčasu zastavili před osadou, chlapci neváhali a vyběhli mu naprosti před vesnici a jelikož již naštěstí byli unaveni, jejich kamenování bylo nepřesné. Vzhledem k tomu, že turistky se chovaly podezřele a v oblasti se zjevně vyznaly, byly vyslechnuty armádou a policií.Věřím, že dostanou do pasu to správné razítko. :-P

5 1
možnosti
Foto

Ano, má odvahu si upravovat fakta. Jako ostatně většina těch, pro které je Izrael trnem v oku. Pan autor například zcela pominul fakt, že ony ženy byly izraelskou policii vyzvány k tomu, aby změnily trasu. To ale neudělaly a po onom útoku pokračovaly dále směrem do palestinského území. To že je pak policie znovu zastavila je logické a správné. Dále, panu autorovi asi připadá normální vrhat kameny, které jen náhodou jen "trochu" poškodí lak na autě. Opravdu odvážná dedukce.

12 0
možnosti

Já jsem si od začátku představila, že to je palestinská mládež. Je spousta videí jak na auta hází kameny. Ti starší a rozumnější Palestinci pak používají nože, nebo výbušniny

6 1
možnosti
Foto

Ještě jste vynechala auta (car-ramming), střelné zbraně jako Carlo - https://en.wikipedia.org/wiki/Carlo_(submachine_gun) a kombinaci (drive-by shooting).

1 0
možnosti
Foto

Takhle to podali české turistky na ČT a v LN : I zraelská dopravní policie je zastavila asi 80 metrů za odbočkou k vesnici a doporučila jim jet jinudy s tím, že by to tam pro ně mohlo být nebezpečné, jelikož mají izraelskou poznávací značku, řekla dále česká turistka. Ženy souhlasily a spolu s policií vyjely zpět k hlavní silnici. Teprve v tu chvíli se podle Češky začala sbíhat skupina asi deseti palestinských chlapců a směrem k vozům přiletěly dva kameny, přičemž jeden nepatrně škrábl kufr auta turistek. Strážníci pak vystoupili z vozu a vypálili několik ran do vzduchu, čímž chlapce rozehnali. Takže vy jako správný antisemita jste si to hodně upravil. RvRvRv

11 0
možnosti
Foto

Oba máte pravdu. Paní Škapíková k tomu dodala totiž následující komentář na svém Facebooku, který ovšem pouze citovala:

Od novináře ČT, který nás kontaktoval a který žije již 4 roky v Izraeli, jsme se dozvěděly následující. On sám jezdí do těchto končin s izraelskou spz několikrát týdně a nikdy problém neměl. Podle něj ti kluci útočili spíš na izraelské policisty, než na nás. Kdyby tam to auto nepřijelo, projely bychom vesnici bez povšimnutí.

Pro mě je ovšem záhadou, co dělali izraelští policisté na Západním břehu, kde to má mít pod palcem palestinská autonomie.

3 11
možnosti

K54a10r64e49l 24M23a61s22e22k

12. 1. 2018 19:58

Rozumná řeč. R^

3 7
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik