Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O72t37a 83K26i46n15c

14. 2. 2017 0:57

Nezlobte se, ale jste s vaším blogem trochu mimo.

7 2
možnosti
PB

.... ááá, tak vyčkáme jak si s tou atraktivitou poradí,- když je vymažou tak v poho, nóóó, a když s něma padnou tak už zbejvá poslední šance,- .....doping,žejo;-D!

1 0
možnosti
SS

Myslis, ze to jsou pro s.Morozka pravdive udaje?

3 1
možnosti
Foto

No ještě že vy nefňukáte, jak každý tomu vašemu milovanému Rusku ubližuje. A co se lhaní týče, tak váš minulý výtvor nebylo nic jiného, než snůška lží.

12 2
možnosti
KH

Kup si lepší brýle. Kde jsi četl, že to řekl trenér ????

7 1
možnosti
TN

No, asi se budu muset omluvit za své "prostě fotbalista". Vypadá to, že si Rostovy spletl novinář a trenér jen nedokázal pohotově zareagovat.

1 0
možnosti
SB

Oni ho tam nepřestěhovali. On tam totiž je. Je to vynikající monument starobylé ruské architektury. Jmenuje se Rostov Velikij nebo také Rostov jaroslavlskij, protože je v okrese Jaroslavl.

Takže oni ho neumístili špatně v pravém slova smyslu, nýbrž zaměnili dva Rostovy. Jako kdyby si cizinec spletl například okresní město Přerov a Přerovem nad labem.

7 1
možnosti
LJ

A z pohledu fotbalového fanouška je to skutečně neatraktivní soupeř, i kdyby porazili Barcelonu.

6 0
možnosti
LJ

Jako publicista, byste měl vědět, že než něco zveřejním, tak si to po sobě přečtu, pak nebudete vypadat trapně. Ruští fanoušci dostali zákaz...

8 1
možnosti
Foto

S plácáním nesmyslů jste se spojil tak akorát vy.

8 0
možnosti
Foto

čeští sportovci jsou prosluli tim, že vše ruske nenávidí a svou nenåvist...prominte.ale tohle vyjádření je vážně napřeshubu..jestli me za tohle smazou.tak ja tvrdim.ze uråžíte jako neskutečně malý duchem poměrně velké procento všech, co naši zemi proslavili..postavte se s timhle tvrzenim do oči Jágrovi. Pani Kratochvilove. Trochu se vzpamatujte...nepausalizuje...a neshazujte nekoho.kdo makå.že Vam se o tom nezdá.

14 3
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik