Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Se spoustou vvěcí v článku nesouhlasím...ale jedno je jisté...vozit se po sportovcích jenom proto, že jsou z Ruska nebo Rusko reprezentují, považuji za chucpe :)

1 0
možnosti

J47a52r26a 21R51a79n82k

14. 8. 2016 21:36

Tak zrovna tato disciplina mi unikla, proc se stale divite? Gruzie se s radosti dostala ze SSSR a divaci buceli pravem, mate pocit, ze byli nekym vyprovakovani? Rv

1 4
možnosti

Tj.v pořádku,že se Gruzínci radovali,ale novinář má být nestranný,a zajímaly by mě reakce českých novinářů v opačném případě.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím politika do sportu nepatří, bohužel to tak není, přesto shazovat sportovce jenom protože reprezentuje svoji zem je ubohé.

9 0
možnosti

J12a24r29a 33R40a25n23k

14. 8. 2016 21:38

Napiste dopis panu Bachovi, at uz "neschmusuje" ruskeho prezidenta castymi navstevami, taky byl prijat bucenim;-)

0 3
možnosti

:-).........Máte pravdu ! Ti diskutéři, co po Vás jedou si zřejmě neuvědomují, že co si Rusko vyřizuje se svými bývalými státy se nás netýká, můžeme se nad tím jenom rozčilit a občany těch států litovat. .

Zatím co USA svým vývozem demokracie,( to byl samozřejmě záměr, který se dokonale povedl), zahltí Evropu primitivními, práce se štítícimi imigranty.

Pana Horáčka bych se zeptal proč mu tedy vadí, že se občané Krymu rozhodli pro Rusko, když obhajuje stejná přání jím vyjmenovaných zemí ? R^R^R^

4 9
možnosti

Tak "občané Krymu" se rozhodli? I prezident Zeman říká, že anexe Krymu je z Ruské strany protiprávní čin....

https://www.youtube.com/watch?v=w_HltKyXkfU

4 1
možnosti

Nelžete! Jaké okupace? Kdy naposled připojily Spojené státy ke svému území byť jeden, jediný čtvereční metr nějakého cizího státu?

Zatímco Putinovo Rusko vedlo nejprve válku se svými vlastními občany v Čečensku krátce po nástupu Vladimira Putina do prezidentské funkce, poté okupovalo část suverénního území Gruzie, obořilo se na Moldavské Podněstří a nyní jsme svědky dalšího vojensky zajišťovaného útoku a nebezpečných hrátek na Ukrajině...

A dodatek, o paní Procházkovou by se "něco" jako vy, vůbec nemělo otírat. Nesaháte jí ani po kotníky.

22 7
možnosti

Myslíte tu Procházkovou, která o vrahovi, islámském teroristovi Basajevovi a dalších vrazích, který jako živý štít používal vlastní civilisty, ženy a děti psala jako o národním čečenském hrdinovi? Až když se o tom začalo psát i na západ od nás, tak s glorifikací těchto islámských teroristů nenápadně přestala. Ženská, jste stejně odporná a nechutná jako ta demagogická lhářka Procházková. Opravdu to je otřesné, jaké ve své nenávisti můžete mít perverzní smýšlení. To, že Putin je grázl je jasné každému, ale psát o ještě větších grázlech jako o hrdinech je prostě ideologicky motivovaný hnus!!8-o8-o8-o

2 3
možnosti

Chování Ruska v Gruzii je jen územní expanze Ruska jako na Ukrajině. Problémy s Jižní Osetií a Abcházií jsou nic proti problémům, které mělo Rusko proti kavkazským národům na území Ruska. Samozřejmě se jedná jen o záminku, protože se to Rusku prostě hodí. Rusové sami mají na svém stovky národů a etnik, ale nikoho nezajímá, co si třeba Tataři, Karelové nebo Inguši přejí.

18 4
možnosti

8-o8-oMohl byste vyjmenovat tu spoustu nešťastných zemí, které "okupuje" USA?

21 4
možnosti

Libye, Afgánistán, Irák ... pak se zbalili a zůstal bordel a hory běženců do Evropy, což je zřejmě důvod těchto agresí.

3 17
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik